Varför välja oss?

Välj oss!

  • Vi har gedigen erfarenhet och utbildning, undervisning och pedagogik är vårt specialområde.
  • Vi ger dig en bred och högkvalitativ utbildning.
  • Vår yrkeselever är våra bästa reklampelare.
  • Vårt engagemang i dig upphör inte när utbildningen är slut.

Varför gör vi det här?

Vi får ofta frågan varför man skall välja att gå oss till skillnad från hos xx eller xx. Vi kan naturligtvis inte svara på vad andra utbildningsanordnare har för utbildning och om de stämmer överens med det som lovas på hemsidan , utan får nöja oss med att tala om varför vi håller på med detta.

Yrkesutbildningarna startade efter att vi hade sett hur dålig kvalitet det kunde vara på en yrkesutbildning och med målsättningen att göra den utbildning vi själva skulle ha velat gå.

Efter varje utbildning vi har gör vi en utvärdering och försöker se vad som kan bli bättre till nästa gång, eftersom det alltid kan bli bättre. Den dagen vi känner att vi är nöjda kommer vi att lägga av.

Vi gör detta för att vi brinner för att undervisa och för att vi vill sprida en modern hundträning till så många som möjligt, så att våra yrkeselever i sin tur kan sprida budskapet vidare. Många bäckar små...

Våra främsta reklampelare är de personer vi utbildar. Vi värnar om att de vi utbildar skall bli duktiga, om de inte blir det, säger det nämligen något om oss som utbildningsanordnare.

Malvina & Natasja Ravenklint med Tiger

Vitsord