Hundinstruktör

2003 fick Natasja Ravenklint rådet att lära sig mer om klickerträning, eftersom all form av bestraffning var henne helt främmande. Det blev början på en lång resa i klickerns tecken, som bland annat resulterade i boken "Klickerträning för nybörjare" som gavs ut på Norstedts förlag.

2006-07 gick Natasja på Karen Pryor's Clicker Academy. Efter den andra resan till USA bestämde hon sig för att all träning, även kurser, från och med då skulle ske med hjälp av klickertänk.

Utbildningen för Karen Pryor och den värld som i och med detta öppnade sig är det som påverkat Natasja allra mest, och med klickerinstruktörsutbildningen vill hon sprida det hon lärt sig under alla åren med klicker.

Klickerträning är inte bara det mest effektiva sättet att träna, det är även otroligt kreativt och utvecklande för såväl hund som hundtränare. Välkommen att verkligen fördjupa dig i detta område i såväl teori som praktik.

Våra elever är våra ansikten utåt!

För oss är du som går hos oss våra främsta reklampelare. Vi satsar ytterst lite på reklam, utan hoppas att vår "produkt" ska tala för sig själv. Om våra elever är duktiga har vi gjort ett bra jobb, om våra elever inte är det, har vi gjort ett dåligt jobb. Svårare än så är det inte. Vi är naturligtvis väldigt måna om att våra elever ska bli väldigt duktiga och på det viset vara vår garanti utåt.

Våra elever är inte våra konkurrenter, utan våra kollegor. Vissa blir lite mer kollegor än andra och blir en del av vårt företag genom att arbeta under vårt namn. För att jobba under oss ska du vara duktig, fungera bra tillsammans med oss och vår ideologi, vilja satsa på hunderiet, samt bo på en plats som är lämplig för vår expansion.

Våra utbildningar består av ett antal olika block, antingen 9 eller 13, men innehållet är det samma. I Oslo är utbildningen lite intensivare, det gäller också för den utbildning som går på vardagar i Brösarp. Om du vill bli färdig lite snabbare är det därför någon av dessa utbildningar du bör gå. Tänk dock på att utbildningarna innehåller samma mängd kurslitteratur och samma hemuppgifter. 

Läs mer detaljerat om utbildningen under respektive ort.