M I X X A dag

Välkommen

Planeringen är igång för fullt!
Det blir M I X X A  läger!
Den 28 mars i Mellby hundhall, nordost om Båstad.  

Du kan anmäla dig redan nu.
Mer detaljerad information kommer senare. M I X X A dag

NÄR: 28 mars
VAR: Mellby hundhall
Vad: M I X X A och Lekutveckling
Beskrivning: Vi kommer vara tre instruktörer som vägleder dig genom workshops under dagen.  

Foto: Åsa Jacobsson Foto: Åsa Jacobsson

M I X X A är en ny svensk orginal hundsport. Det är en mix mellan Rallylydnad, Agility, Lydnad, Freestyle, Vardagslydnad, tricks, nosarbete, och andra idéer inom hundträning.

M I X X A finns i flera klasser, från Träningsklass till Elitklass, där svårighetsgraderna hela tiden ökar.

I den första klassen är hunden i koppel, i Startklassen försvinner kopplet under banans gång och resten av klasserna är hunden lös.

M I X X A är roligt, varierat och lagom svårt (eftersom svårighetsgraden hela tiden ökar), men det skall se lätt ut, som om man dansar tillsammans. Det är en sport som har relationen och det roliga med hund i fokus, och det skall synas.
Du går efter en bana, som markeras med skyltar, på dessa finns olika övningar och moment som skall utföras.
 

Anmäl dig här:


  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Eller något annat du känner är viktigt att veta.
    Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hund Pro Plus har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.
  • Med den nya Dataskyddsförordningen Gdpr måste du godkänna om jag får spara dina uppgifter. Om jag får det kan jag skicka ut information till dig när det händer något nytt hos mig.