M I X X A dag

Välkommen


Tyvärr måste vi ställa in denna dagen med anleding av Coronoa viruset och rekomendationen att inte åka mellan städer om det inte är absolut nödvändigt.
Vi planerar för att erbjuda en ny dag i framtiden.
Håll ögonen öppna!

  

 M I X X A dag

Pris: 1200 kr

NÄR: ?  Ca:10-17
VAR: ?
Vad: M I X X A och Lekutveckling
Beskrivning: Vi kommer vara tre instruktörer som vägleder dig genom workshops under dagen. Jag, Marie Sehlin från Hua hund Malmö, Mariana Andersson från Maxxat med hund och Lilly Nordfeldt, mer känd som Tormarpa Lilly på Instagram. Vi kommer hålla igång er en hel dag med workshops. Du kommer inte ångra dig. Dagen kommer förhoppningsvis ge dig något nytt att utveckla.
OBS!
JAG HAR ENDAST 6 PLATSER ATT DISPONERA SÅ VÄNTA INTE!

Jag och Ziggie tävlar i M I X X A på hundhallens dag. Foto: Åsa Jacobsson Jag och Ziggie tävlar i M I X X A på hundhallens dag. Foto: Åsa JacobssonLite kort om sporten: 
M I X X A är en ny svensk orginal hundsport. Det är en mix mellan Rallylydnad, Agility, Lydnad, Freestyle, Vardagslydnad, tricks, nosarbete, och andra idéer inom hundträning.

M I X X A finns i flera klasser, från Träningsklass till Elitklass, där svårighetsgraderna hela tiden ökar.

I den första klassen är hunden i koppel, i Startklassen försvinner kopplet under banans gång och resten av klasserna är hunden lös.

M I X X A är roligt, varierat och lagom svårt (eftersom svårighetsgraden hela tiden ökar), men det skall se lätt ut, som om man dansar tillsammans. Det är en sport som har relationen och det roliga med hund i fokus, och det skall synas.
Du går efter en bana, som markeras med skyltar, på dessa finns olika övningar och moment som skall utföras.
 

Dagens upplägg i grova drag:
10.00-10.30 Presentation och introduktion. (hunden i bilen)
10.40-11.30 Pass 1 (med hund)
11.45-12.30 Pass 2 (med hund)
12.30-13.30 Lunch
13.30-14.15 Pass 3 (med hund)
15.00-16.30 Avslutning och reflektion. (ev med hund)
Måltider:
Av praktiska skäl ber vi er ta med egen mat. 
Det finns en micro i lokalen. Det är bra om du har mat som inte måste värmas så lunchen flyter på enklare. Vi kommer ha enklare fika och tilltugg till försäljning. Kaffe, givetvis kommer det finnas kaffe. Vem klarar sig utan kaffe ;) 

Undrar du något så skicka ett mejl till mig på hundproplus@gmail.com

m i x x a!
den belönande hundsporten!

Anmäl dig här:


  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Eller något annat du känner är viktigt att veta.
    Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hund Pro Plus har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.
  • Med den nya Dataskyddsförordningen Gdpr måste du godkänna om jag får spara dina uppgifter. Om jag får det kan jag skicka ut information till dig när det händer något nytt hos mig.