Långfredags M I X X A

Välkommen

I samarbete med Möllergårdens hundcenter blir det långfredagskul med en massa M I X X A!! 

 

skynda dig och knip en plats!M I X X A hos möllergårdens hundcenter

Pris: 500 kr

NÄR:  10 april 10-13
VAR: Möllergårdens Hundcenter utanför Ängelholm
Vad: M I X X A och påskkul
Information:
Tillhör du dem som hade beställt en resa över påsklovet som du var tvungen att ställa in?
Inga problem. Vi har räddningen. En superkul kurs med en massa påsklovskul på långfredagen. 
Vi kommer fylla de tre timmarna med den fantastiska sporten M I X X A. 
Vi inser också att många kan ha drabbats av ekonomiska svårigheter och därför blir priset så billigt som 500 kr. 
Nästan gratis. 
Beskrivning: 
Under denna halvdagen kommer du få en grundförståelse för sporten och grov genomgång av hur sporten fungerar. En perfekt inroduktion om du vill gå en hel kurs i framtiden. Eller så väljer du att bara prova sporten en dag, Vilket som så blir det kul.  
Vi kommer gå igenom de grundläggande positionerna som finns i sporten samt gå igenom vad en sekvens är och hur en hel bana kan se ut. Det blir som en utökad "prova på" och du får en god inblick i sporten.  
OBS!
DET ÄR ENDAST 6 PLATSER SÅ VÄNTA INTE!

Jag och Ziggie tävlar i M I X X A på hundhallens dag. Foto: Åsa Jacobsson Jag och Ziggie tävlar i M I X X A på hundhallens dag. Foto: Åsa JacobssonLite kort om sporten: 
Det är en svensk original hundsport. En mix mellan Rallylydnad, Agility, Lydnad, Freestyle, Vardagslydnad, tricks, nosarbete, och andra idéer inom hundträning.
M I X X A finns i flera klasser, från Träningsklass till Elitklass, där svårighetsgraderna hela tiden ökar.
I den första klassen är hunden i koppel, i Startklassen försvinner kopplet under banans gång och resten av klasserna är hunden lös.
M I X X A är roligt, varierad och lagom svårt (eftersom svårighetsgraden hela tiden ökar), men det skall se lätt ut, som om man dansar tillsammans. Det är en sport som har det roliga med hund i fokus, och det skall synas.
Du går efter en bana, som markeras med skyltar, på dessa finns olika övningar och moment som skall utföras.
Du har användning av M I X X A som grundträning inför flera sporter och du har också nytta av den för att finslipa på moment du redan har i din repertoar. 
Men det viktigaste av allt är att det är så himla kul! Sporten är känd för sina särskilda belöningsskyltar där du får dubbla poäng om du har belönat hunden rikligt samt att hunden ser belönad ut.

Dagens upplägg i grova drag:
10.00-10.15 Kort presentation (Hunden i bilen)
10.15-11.00 Pass 1 Positioner och positionsbyte.
Paus
11.15-12.00 Sekvenser
Paus
12.15-13.00 Buskul med lite mer utmanande sekvenser. 
Måltider:
Av praktiska skäl ber vi er ta med egen mat och snacks. Vi vill inte handha mat under denna perioden. 

Undrar du något så skicka ett mejl till mig på hundproplus@gmail.com

om Möllergårdens hundcenter:

Therese Wärme som driver detta center tänker verkligen brett. Här finns Rehabilitering, Friskvård, Hundsim, Kursverksamhet, Hundhotell & Dagis, Butik med tillbehör och foder, Agilitybana, uppvärmd Träningslokal. Allt paketerat med moderna mjuka, individ anpassade metoder. Jag lärde känna Therese när jag pluggade till hundinstruktör och hon har alltid stöttat mig och trott på mig. Hon är helt enkelt en fantastisk person. Jag kan verkligen rekommendera att komma hit och skämma bort din hund. Passa på att boka en tid för någon av hennes tjänster när du ändå är här. Eller varför inte köpa något i hennes butik.  

den belönande hundsporten!

Anmäl dig här:


  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Eller något annat du känner är viktigt att veta.
    Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hund Pro Plus har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.
  • Med den nya Dataskyddsförordningen Gdpr måste du godkänna om jag får spara dina uppgifter. Om jag får det kan jag skicka ut information till dig när det händer något nytt hos mig.