YSTAD

loading...


Inkallningens ABC

Det absolut svåraste vi kan lära vår hund är en helt vanlig vardagsinkallning. De allra flesta har en "skall bara" inkallning på sin hund. Hunden verkar säga något i stil med "Ja, jag hör att du ropar, jag skall bara... sedan kommer jag." Det är inte svårt! Det svåra är att få hunden att komma oavsett miljö och oavsett störning.
 

Målet med kursen

Målet med den här kursen är att ge er verktygen att lära hunden att komma oavsett vad som händer runt omkring, och att dessutom göra det omedelbart. 
 

Vägen dit

Vi arbetar med klassisk inlärning och klickerträning för att nå det önskade resultatet. Med största sannolikhet når du inte målet under kursen, men kommer en bra bit på väg och får med dig redskapen att arbeta vidare med dig hem.
 

Kursens omfattning

5,5 timmar, fördelade på en och en halv timme teori och fyra timmar praktik.
 

Pris

1500 kr inkl. moms eller 8 klipp på Hundklippet.

Nästa kursstart:

Kursens hålls när tillräckligt många anmält intresse!


Anmäl dig här!


  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.