Ystad

loading...

Hundmassage för hemmabruk

De flesta hundar älskar att få massage, precis som vi människor. Hundar stretchar väldigt mycket själva, men de kan också behöva få lite hjälp av oss. Massage är en perfekt form av friskvård, som kan göra att din hund mår bättre både fysiskt och psykiskt.

 

När muskler är spända och hårda ökar risken för skador. Med hjälp av massage ökar musklernas blodcirkulation vilket leder till att de blir smidigare. På det sätter förebyggs skador, och dessutom kan man hjälpa hunden att må bättre om den redan blivit skadad.

 

Massage frisätter också lugnande hormoner och på det viset kan en stressad hund slappna av. Stress är exakt den samma för människor som hundar.

 

En annan fördel med hundmassage är att det förbättrar relationen till hunden. Hunden får dessutom en väldigt positiv syn på hantering. Den här kursen lär dig grunderna i massage för hemmabruk.
 

Målet med kursen

Målet med denna kurs är att du skall kunna ge din hund massage.
 

Vägen dit

Vi går igenom varför det är så bra med massage för hunden, hur hunden är uppbyggd, går igenom de olika massagegreppen och ger dig ett massageschema som du enkelt kan följa.

 

Under kursen kommer vi att gå igenom massageschemat många gånger så att du själv kan fortsätta att ge din hund härliga massagestunder efter kursens slut.
 

Kursens omfattning

Kursen omfattar 2x3 timmar.
 

Pris

Pris 1900 kr inkl. moms eller tio klipp på Hundklippet.

Nästa kursstart:
Kursen startar när tillräckligt måna anmält intresse.
 

Anmäl dig här!


  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.