Ystad

loading...


Hundmöteskurs/passeringskurs

Har din hund av någon anledning problem med att möta hundar när ni är ute? Detta är ett av de i särklass vanligaste problem som hundägare har med sina hundar. På den här kursen samlas fyra hundägare med sina hundar som alla har liknande erfarenheter, för att gemensamt jobba med detta och komma till rätta med problemet.
 

Målet med kursen

Målet med kursen är att din hund skall kunna passera en annan hund utan att göra utfall.
 

Vägen dit

Orsaken till att hundar gör utfall mot andra hundar kan vara olika, men på denna kurs arbetar vi för att förändra hundens bild av hundmöten och att genom detta kunna hantera mötet på ett bättre sätt.

 

Vi jobbar med moderna och positiva metoder för att ändra hundens beteende i förhållande till andra hundar, och istället för att koncentrera sig på sina reaktioner på den mötande hunden, välja att fokusera på dig istället.

 

Vi tränar i en liten grupp om max 4 ekipage, där alla har samma slags problem. Det brukar uppfattas som väldigt skönt att få träffa andra hundägare som är med om exakt samma sak. Du och din hund är inte ensamma med problemet.
 

Kursens omfattning

Kursen omfattar 3 x 2 timmars träning där teori och praktik varvas.
 

Pris

1700 kr inkl. moms eller nio klipp på Hundklippet.

Nästa kurs:
Ons 30 mars 2016
30/3, 6 & 13 april.
Kl. 16.30-18.30

Därefter: Kursen hålls när tillräckligt många anmält intresse.


Anmäl dig här!


  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.

Ni är mina änglar och har redan nu förändrat mitt och Tindras liv genom att ni gav mej verktygen och gav mej tilliten att vi också kan lyckas..för innan träffarna med er var jag mest ledsen för att ingenting fungerade nu lossnar det i dominoeffekt.

 

Anneli och Tindra