Hundklippet!

Ett nytt sätt att betala kursen

Hundklippet är ett klippkort som har vi skapat för att gynna dig som är trogen kund hos oss på Hundens UtbildningsAkademi. Genom att köpa ett klippkort kan du planera din och din hunds aktivitet på ett fritt sätt, samtidigt som du spar pengar.

 

Hundklippet är aktivt inom ett år från det datum du själv väljer att starta det på. Varje kurs, privatträning, föreläsning, hundmassage etc har sitt antal klipp, genom att köpa Hundklippet väljer du själv vad du vill göra tillsammans med din hund. Genom att köpa Hundklippet får du automatiskt rabatt på priset. 

 

Hundklippet kostar 3500 kr och består av 25 klipp. Varje klipp är värt 175 kr. Du betalar för 20 klipp och får alltså 5 extra klipp på köpet, till ett värde av 875 kr!

 

Låt oss säga att du bestämmer dig för att gå en valp1/eller grundkurs, den kostar 10 klipp (men 1900 kr om du betalar utan kortet, du har alltså redan nu tjänat 150 kr). Därefter vill du även gå valp 2/fortsättningskurs som även den kostar 10 klipp, du har nu redan tjänat 300 kr på att köpa hundklippet, men har fortfarande ytterligare 5 klipp kvar att använda, det vill säga en halv rallymix kurs. 

 

Eller du kanske hellre vill göra något helt annat med dina klipp? Det står dig helt fritt att använda kortet precis som du vill under ett års tid. 

 

Köp ett till dig själv, eller varför inte ge bort det i julklapp eller födelsedagspresent till den hundtokige? En garanterat uppskattad present.

 

Kortet gäller i Ystad för instruktörerna Natasja och Malvina Ravenklint!

Köp Hundklippet!

Hundklippet köper du genom att betala in 3500 kr på:

 

Bankgiro: 868-2189, Betalningsmottagare: Hundens UtbildningsAkademi HUA AB

 

Märk betalningen tydligt med ditt namn och att det gäller Hundklippet.

 

Eller fyll i nedanstående uppgifter så skickar vi en faktura.