Staffanstorp/Lund

Kursstart 25 oktober
onsdagar
kl 19.00-20.00


Kurstillfällen 
25 oktober
1 november
8 november
15 november


Plats:
Kongsmarken
 


trick och cirkuskonster 2


Målet med kursen

Tanken med kursen är att öka och förbättra relationen med din hund, oavsett om du har en ung eller lite äldre hund är det skoj att hitta nya vägar till ökad glädje tillsammans med hunden i ditt liv! 
Du har kanske en hund som är under rehabilitering och behöver aktiveras, men inte rastas genom att springa och härja omkring eller så kanske du som ägare är under rehabilitering och inte kan gå de där långa rundorna som du brukar.
Trick och cirkuskonster är ett utmärkt sätt att bygga hundens muskler. Hunden blir sällan trött av en promenad men hjärngympa gör hunden riktigt trött.
Kursen riktar sig också till dig som har en rädd och osäker hund som behöver få något annat att tänka på vid hundmöten eller vad det är som din hund tycker är obehagligt.
Det allra viktigaste är att ha roligt med sin hund och att denna träningen kan leda till så många fler upplevelser ihop med din hund.

Vi tränar enlig schema som är planerat, men självklart är jag lyhörd för era önskemål!

Kursens omfattning

Vi kommer att ses vid 4 tillfällen, träningen äger rum i Kongsmarkens träningshall, skyddade för väder och vind.

Pris

1100 kr inkl. moms 

Instruktör: Anna Hanson


Anmäl dig här!


  • Gärna mobil
  • På vilken ort vill du gå kursen?
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.