Skövde

loading...


RallyMix Startklass

RallyMix är en ny svensk orginal hundsport. Det är en mix mellan Rallylydnad, Agility, Lydnad, Freestyle, Vardagslydnad, tricks, nosarbete, och andra idéer inom hundträning.

 

I RallyMixens andra klass, som lite lustigt nog heter Startklass, kommer sporten verkligen till sin rätt. När vi först har lärt oss grunderna och förstått det unika regelverket i rallymixen, kan vi nu verkligen variera oss ordentligt, särskilt som hunden nu även kan vara lös under delar av banan.

Nu dyker det upp flera inslag av både agility och freestyle och vi kan lova dig att om du tyckte att Träningsklass var kul, så kommer du älska Startklassen ännu mer. Det är nu det blir riktigt roligt på allvar!

 

Målet med kursen

Målet med kursen är att gå igenom Startklassens samtliga skyltar, att arbeta mot att hunden ska kunna vara lös under halva banan, lära er grunder i agility, en hel del nya trix, och som alltid i RallyMix - att ha riktigt kul tillsammans!
 

Vägen dit

RallyMix är ett pedagogiskt system, och genom att följa logikgen i skyltarna bygger vi oss successivt mot en hund som lär sig mer och mer, och som dessutom vill lära sig. Under tiden som ni har det kul tillsammans, lär du dig en hel del om hundträning.

 

Kursens omfattning

Kursen består av 6 timmar, där praktik och teori varvas, samt en avslutande tävling i Startklass.
 

INSTRUKTÖR

Viktoria 
 

Pris

1300kr
 

Vilken är rätt kurs för mig?

RallyMix består av 6 klasser, träningsklass, startklass, klass 1, klass 2, klass 3 och Elit. Om du inte har gjort något inom RallyMix är det med andra ord träningsklass som du ska starta med. Där lär du dig grunderna i sporten.

Varmt välkommen in i rallymixens belönande värld!

Vi har just nu ett uppehåll
med Kurseriverksamhet men väntas starta till Hösten 2018 igen


Förfrågan /Anmälan görs via formuläret nedan eller på sms till tel.nr 0738001460 

(Kursen är full vid 4st anmälda hundar)


Anmäl dig här!

  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.