Rallymix

Träningsklass

Nästa kursstart
Planeras att starta hösten 2017.
Du kan redan nu skicka in en anmälan som då räknas som en intresseanmälan. Du blir då kontaktad när kursen är full. För att kurs ska starta krävs minst 4 anmälda.

Jag erbjuder, förutom vanlig Rallymixkurs, även intensivkurs som istället är under två helger. Kursen har samma innehåll som originalkursern, 6 h + tävling dvs.

Fyll i anmälningsformuläret med "intensivkurs Rallymix", eller "Rallymixkurs" beroende på vilken kurs du vill gå. Samma gäller intresseanmälan.


RallyMix är en ny svensk orginal hundsport. Det är en mix mellan Rallylydnad, Agility, Lydnad, Freestyle, Vardagslydnad, tricks, nosarbete, och andra idéer inom hundträning.
RallyMix finns i flera klasser, från Träningsklass till Elitklass, där svårighetsgraderna hela tiden ökar.
I den första klassen är hunden i koppel, i Startklassen försvinner kopplet under banans gång och resten av klasserna är hunden lös.
RallyMix är roligt, varierat och lagom svårt (eftersom svårighetsgraden hela tiden ökar), men det skall se lätt ut, som om man dansar tillsammans. Det är en sport som har det roliga med hund i fokus, och det skall synas. Precis som i Rallylydnaden går man efter en bana, som markeras med skyltar, på dessa finns olika övningar som skall utföras.

Målet med kursen

Målet med kursen är att gå igenom Träningsklassens samtliga skyltar, reglerna och grunderna i sporten - och att ha kul tillsammans!

Vägen dit

Vid varje kurstillfälle lär vi oss nya skyltar och börjar sakta foga samman dessa till en bana. Vi jobbar mycket med olika former av positioner, att hunden skall kunna gå på olika sidor om oss, göra enklare trix, samt kunna sitta och ligga i olika positioner.
Kursen handlar mycket om att belöna hunden på fyra olika sätt, genom godis, lek, kel och prat, och på det viset ha roligt tillsammans.
 

Kursens omfattning

6 timmar praktik varvat med teori

Pris

1300:- ink moms

Anmäl dig här


  • På vilken ort vill du gå kursen?
  • Skäller din hund mycket, är osäker eller ovan med andra hundar eller människor ect.. Då berättar du det här
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser