KARLSHAMN

Nästa workshop:

Hantering & skötsel

Socialisering/
miljöträning

Ensamhetsträning

När börjar jag "träna" min valp?


Tid: 18.00- ca.20.30

Plats: Verbascum/Röda Ladan, Kolleviksvägen 1, Karlshamn

Inget datum?
Gör gärna en intresseanmälan


Workshop - Välkommen Valp!

Som nybliven valpägare så står man inför mycket nytt, spännande och roligt. Ibland så har man också många frågor och funderingar på saker som händer med valpen och hur man skall hantera det på bästa sätt. Här erbjuds några workshops med olika teman, för att på bästa sätt hjälpa er till en bra start och en bra framtid tillsammans. På workshopen kommer du tillsammans med din valp och du får möjlighet att träna och får tips på fortsatt träning i vardagen. Teori och praktik varvas.

Hantering & skötsel

Kloklippning - hur tränar jag detta på ett bra och för valpen positivt sätt? Här går vi igenom grunderna för träningen med kloklippning, men också tips för övrig träning för skötsel av öronen, tassar, tänder, borstning med mera.

Socialisering/miljöträning

En bra socialisering är grunden för att ge valpen trygghet och verktyg för ett framtida bra liv. Socialiseringsperioden är mellan 3 - 14:e veckan och är en mycket viktig period i hundens liv. Förhoppningsvis så har uppfödaren lagt en bra grund, men nu så har också vi en stor möjlighet att fortsätta denna träning. På denna workshop kommer du få teori, tips och lite praktisk träning.

Ensamhetsträning

Att ensamhetsträna en valp på ett tryggt och bra sätt, hur gör jag?! Här kommer teori och praktiska övningar varvas för att ge lite verktyg att fortsätta med hemma. En kort introduktion i fikaträning och passivitetsträning ingår också.

När börjar jag "träna" min valp?

Från det att valpen kommer hem och har landat lite så är det bra att tänka på att man också påbörjar sin "träning" medvetet eller omedvetet. Valpen/hunden lär sig på både gott och ont ”24 timmar om dygnet”. Du kan på ett lekfullt sätt lägga en bra grund utav mycket som valpen gör naturligt och som ni kan ha glädje av i vardagen och framtida träning/kurs.

Pris

Workshop:

Du kan välja den/de workshops du känner att du vill komma på, eller så anmäler du dig för hela serien och för det till rabatterat pris. Begränsat antal platser, så skynda att anmäl dig.

250:-/tillfälle eller 800:-/ alla 4 tillfällena
Fika ingår
Ev. material som behöver medtages till respektive tillfälle meddelas innan.

Anmälan

Anmälan är obligatorisk och görs via formuläret på höger sida.
Antalet platser är begränsat.

Workshop är med hund/valp 9-15 veckor.

Välkommen!

Anmäl dig här!


  • Gärna mobilnummer
  • På vilken ort vill du gå kursen?
  • Om du blivit rekommenderad att gå till oss, vem rekommenderade dig?