KARLSHAMN/Olofström

Träningsklass

Målet med kursen

Nästa kursstart i Träningsklass:
Start: 24/5
därefter 31/5, 7/6, 14/6

Tid:  18.00 - 20.00 ca
Plats: Mörrum
Max 6 deltagare
 


I samarbete med

RallyMix är en svensk orginal hundsport. Det är en mix mellan Rallylydnad, Agility, Lydnad, Freestyle, Vardagslydnad, tricks, nosarbete, och andra idéer inom hundträning.

RallyMix finns i flera klasser, från Träningsklass till Elitklass, där svårighetsgraderna hela tiden ökar.

I den första klassen är hunden i koppel, i Startklassen försvinner kopplet under banans gång och resten av klasserna är hunden lös.

RallyMix är roligt, varierat och lagom svårt (eftersom svårighetsgraden hela tiden ökar), men det skall se lätt ut, som om man dansar tillsammans. Det är en sport som har det roliga med hund i fokus, och det skall synas. Precis som i Rallylydnaden går man efter en bana, som markeras med skyltar, på dessa finns olika övningar som skall utföras.

Målet med kursen är att gå igenom Träningsklassens samtliga skyltar, reglerna och grunderna i sporten - och att ha kul tillsammans!

Vägen dit

Vid varje kurstillfälle lär vi oss nya skyltar och börjar sakta foga samman dessa till en bana. Vi jobbar mycket med olika former av positioner, att hunden skall kunna gå på olika sidor om oss, göra enklare trix, samt kunna sitta och ligga i olika positioner.

 

Kursen handlar mycket om att belöna hunden på fyra olika sätt, genom godis, lek, kel och röst, och på det viset ha roligt tillsammans.

Kursens omfattning

I kursen varvas teori och praktik, samt en avslutande träningstävling.

Pris

1300 kr inkl. moms inkl. skyltarna i klassen och kursmaterial

Anmäl dig här!


  • Gärna mobilnummer
  • På vilken ort vill du gå kursen?
  • Om du blivit rekommenderad att gå till oss, vem rekommenderade dig?
  • Är det något du vill berätta för oss om dig eller din hund innan kursen börjar?