Hässleholm


Följsamhet!

Drar din hund i kopplet under promenaden så att det känns som om dina axlar går ur led, eller är det bara trist att hunden och ni inte är ute på en promenad tillsammans - utan var och en för sig?


Målet med kursen

Målet med den här kursen är att ni skall få med er verktyg att arbeta med för att få hunden att inte dra i koppel, oavsett vad som händer runt omkring.


Vägen dit

Att bygga upp en bra relation och ett gott samarbete är viktiga hörnstenar till ett lyckligt liv tillsammans med hunden. Detta går som en röd tråd genom hela kursen.

 

Vi jobbar med klickerträning för att nå önskat resultat. Hur långt vi kommer på kursen beror på en rad olika faktorer: Hur länge har hunden fått dra i kopplet, hur konsekvent är du i din träning och hur snabbt lär sig hunden - är några av nyckelfaktorerna.


Innehåll

På den här kursen lär du dig och din hund att:

 

• Använda en markör för att på det sättet
  göra träningen effektivare.
• Spontant och på signal ta ögonkontakt.
• Inte dra i koppel

Kursens omfattning

3 x 1 timme


Pris

850 kr inkl. moms

VILLKOR FÖR ANMÄLAN
Saknar kursen datum räknas din anmälan som en intresseanmälan.

När kursen är datumsatt är din anmälan bindande och du måste meddela oss skriftligt om du inte har möjlighet att delta. Vid avanmälan tidigare än 15 dagar innan kursstart tas halva kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart tas full deltagaravgift ut. Vi förbehåller oss rätten att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.

Vi rekommenderar att din hund är försäkrad och vaccinerad när du går kurs hos oss.

Nästa Kursstart:
Skicka intresseanmälan!


Plats:
Ryedal 9226A, 28195 Vankiva


Anmäl dig här!


  • Gärna mobil
  • På vilken ort vill du gå kursen?
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.