Jorden är rund!

Om man berättar en lögn tillräcklig många gånger blir den sann.

 

Det är klart, att sann är den ju inte, men det är lätt att tro på det.

 

Jorden är platt, jorden är platt, jorden är platt. Nej, faktiskt inte, den är rund.

 

Om hunden inte gör som du säger, brister ditt ledarskap. Om hunden inte gör som du säger, brister ditt ledarskap. Om hunden inte gör som du säger, brister ditt ledarskap. Nej, så är det faktisk inte. Du har bara inte förklarat vad det är du vill av hunden på ett sätt så att hunden har förstått.

 

Det bästa du kan ge din hund är premium torrfoder. Det bästa du kan ge din hund är premium torrfoder. Det bästa du kan ge din hund är premium torrfoder. Nej, så är det verkligen inte. Hunden är en köttätare. Det bästa du kan ge din hund är kött och ben. Om du gör det kommer din hund rent av slippa bli sjuk. 

 

Idag är dagen då jag inser att jag under 15 år har varit fullständigt grundlurad. Jag vill härmed be om ursäkt för att jag gett mina hundar kvalitativt skitfoder. Nu är jag upplyst! Nu vet jag bättre! Det skall aldrig mer upprepas! Förlåt Igor, Boris, Sir Herbie, Vina, Mary, Nisse och Rezi för att ni aldrig fick äta den mat ni var födda att äta.

 

Ha kul tillsammans med din hund,

 

Natasja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter Stenberg » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hur får man tag på´kontaktinfo om man vill göra illustrationer åt er sida eller ..”

  • Caarina Holmström » Jag borde ha förstått!:  ”Härlig läsning! Hoppas också att flera får upp ögonen på vad en hund/katt dagli..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Mary! Så kul! Jag vill däremot säga att jag på inga sätt är någon foderexper..”

  • Mary Wright » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Anna! Jag är helt inne på din linje och har fodrat på detta sätt i 12 år. Ky..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej! Det bästa är att du söker på Anna Hielm-Björkman och hör med henne. Lycka ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln