Ett härligt citat

Vad sägs om detta citat av Ian Dunbar?

 

"Basing dog training on a misunderstanding of wolf behavior is as useful as basing human education on a misunderstanding of chimpanzee behavior."

 

Tänk om vår läroplan i skolan baserades på studier om chimpanser i fångenskap....

 

Vi på Hundens Utbildningsakademi ser verkligen fram emot den uppdelning det kommer att bli mellan varg och hund, för ingen av arterna mår bra att fösas ihop med den andra. Hundar är fantastiska för att de är hundar, och de behöver då rakt inte vara några vargar för att vi skall älska dem. Och vargar är precis lika fantastiska för att de är just vargar, och behöver verkligen inte ha något med hund att göra för att vara intressanta.

 

Ha kul med din fantastiska hund,

 

Natasja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter Stenberg » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hur får man tag på´kontaktinfo om man vill göra illustrationer åt er sida eller ..”

  • Caarina Holmström » Jag borde ha förstått!:  ”Härlig läsning! Hoppas också att flera får upp ögonen på vad en hund/katt dagli..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Mary! Så kul! Jag vill däremot säga att jag på inga sätt är någon foderexper..”

  • Mary Wright » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Anna! Jag är helt inne på din linje och har fodrat på detta sätt i 12 år. Ky..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej! Det bästa är att du söker på Anna Hielm-Björkman och hör med henne. Lycka ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln