David Mech är väl antagligen den i världen som vet mest om vargar, här är ett underbart klipp om hans underbara liv med vargar och vargforskning:

Och tänk, nästa år skall jag och några till få närkontakt med vargar i Kolmården tillsammans med Runar Naess, vilken lycka! Det finns fortfarande reservplatser kvar, och med lite tur kan dessa reservplatser bli ytterligare 15 platser, så det är inte kört än att få följa med på detta fantastiska äventyr med vargar och delfiner!

 

Ha kul tillsammans med din hund,

Natasja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter Stenberg » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hur får man tag på´kontaktinfo om man vill göra illustrationer åt er sida eller ..”

  • Caarina Holmström » Jag borde ha förstått!:  ”Härlig läsning! Hoppas också att flera får upp ögonen på vad en hund/katt dagli..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Mary! Så kul! Jag vill däremot säga att jag på inga sätt är någon foderexper..”

  • Mary Wright » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Anna! Jag är helt inne på din linje och har fodrat på detta sätt i 12 år. Ky..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej! Det bästa är att du söker på Anna Hielm-Björkman och hör med henne. Lycka ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln