Klickerträna mulåsna

Det här är nog mitt allra mesta favoritklipp om klickerträning alla kategorier:

Mulåsnan som varit misshandlad tidigare och som tycker att det är riktigt läskigt att ta sig in i en tvättspilta.

 

Tänk om Ceasar hade sett det här innan han tvingade den stackars grand danoisen att ta sig över hala golv! Eller om alla som tvingar in sina hästar i transporter kunde se hur lätt det är att klicka in ett djur på en plats de faktiskt inte vågar sig in i egentligen, och hur deras självförtroende byggs på vägen, och hur den platsen därefter inte alls är obehaglig!

 

Detta är verkligen clicker magic, klick för varje hovs rörelse, och tillsammans skapar alla dessa hovrörelser underverk och en mula som vill och vågar!

 

Ha kul tillsammans med din hund,

Natasja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter Stenberg » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hur får man tag på´kontaktinfo om man vill göra illustrationer åt er sida eller ..”

  • Caarina Holmström » Jag borde ha förstått!:  ”Härlig läsning! Hoppas också att flera får upp ögonen på vad en hund/katt dagli..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Mary! Så kul! Jag vill däremot säga att jag på inga sätt är någon foderexper..”

  • Mary Wright » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Anna! Jag är helt inne på din linje och har fodrat på detta sätt i 12 år. Ky..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej! Det bästa är att du söker på Anna Hielm-Björkman och hör med henne. Lycka ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln