Hundar i Boston

En liten presentation av mina träningskompisar i Boston.

Sweep, en härlig border collie som tränar med en rolig ny leksak, en maskin som levererar en godisbit i taget när husse trycker på fjärrkontrollen. En maskin som jag bara måste ha!

Tiki, en omplacerings boston terrier. Det är otroligt hur många omplaceringar det finns här (Sweep är förövrigt också en omplaceringshund som var en sekund ifrån att avlivas). Tiki har problem med andra hundar och vi tränade lite associationsinlärning och förändring innan vi slutade, vilket gjorde stor skillnad. Att bo i New York och ha svårt för andra hundar känns inte så lätt...

Buka, den näst bästa blandrashunden i Rallylydnad i USA, 12 totalt i landet!, ständigt med viftande svans!

Molly, ytterligare en övergiven hund som hittat ett nytt hem. När hon började på kursen för sex månader sedan sprang hon och gömde sig när hon hörde klicker, idag kunde hon träna avståndslydnad i lokalen. Imponerande!

 

Ge inte upp arbetet med din hund!

 

Natasja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter Stenberg » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hur får man tag på´kontaktinfo om man vill göra illustrationer åt er sida eller ..”

  • Caarina Holmström » Jag borde ha förstått!:  ”Härlig läsning! Hoppas också att flera får upp ögonen på vad en hund/katt dagli..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Mary! Så kul! Jag vill däremot säga att jag på inga sätt är någon foderexper..”

  • Mary Wright » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Anna! Jag är helt inne på din linje och har fodrat på detta sätt i 12 år. Ky..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej! Det bästa är att du söker på Anna Hielm-Björkman och hör med henne. Lycka ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln