Stackel och el

Efter att ha skrivit det förra inlägget, så bestämde jag mig för att leta efter en bild på stackel, för att illustrera vad det är frågan om, så att det inte råder några oklarheter.

 

När jag letade på internet så hittade jag även dessa artiklar i Svenska Dagbladet, om hur man plågar hundar till att lyda. Artiklarna är i högsta grad relevanta för en debatt kring TV programmet "Mannen som talar med hundar".

 

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14157387.asp

 

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14157402.asp

 

http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_14157377.asp

 

Man kan omöjligt tvinga sig till en god relation med sin hund! Man kan däremot tvinga sig till att en hund visar en respekt av rädsla, men jag tror inte att det är detta de flesta hundägare önskar sig.

 

Natasja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Peter Stenberg » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hur får man tag på´kontaktinfo om man vill göra illustrationer åt er sida eller ..”

  • Caarina Holmström » Jag borde ha förstått!:  ”Härlig läsning! Hoppas också att flera får upp ögonen på vad en hund/katt dagli..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Mary! Så kul! Jag vill däremot säga att jag på inga sätt är någon foderexper..”

  • Mary Wright » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej Anna! Jag är helt inne på din linje och har fodrat på detta sätt i 12 år. Ky..”

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej! Det bästa är att du söker på Anna Hielm-Björkman och hör med henne. Lycka ..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln